ΟΗΕ: Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Γιοχάνες Χαν
Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ανυπομονούν να συνεργαστούν με τον Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό, Γιοχάνες Χαν, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 23 Ιουλίου και ώρα 17:00 κατά τον διαβατηριακό έλεγχο επιβατών με προορισμό την Βιέννη παρουσιάστηκε γυναίκα αφρικανικής καταγωγής με δελτίο ταυτότητας Γαλλίας. Όπως διαφάνηκε το εν λόγω έγγραφο ήταν πλαστό.
Ανακρινόμενη ομολόγησε ότι τα πραγματικά της στοιχεία είναι άλλα απ’ αυτά που αναφέρονταν στο Γαλλικό δελτίο ταυτότητας, ότι κατάγεται από χώρα της Αφρικής και είναι ηλικίας 22 ετών. Ακολούθως αυτή συνελήφθη για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και πλαστοπροσωπίας.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις