Έκλεψε βιβλιάριο επιταγών και έβαλε στη τσέπη πάνω από 5 χιλιάδες - Χειροπέδες σε 36χρονη

Έκλεψε βιβλιάριο επιταγών και έβαλε στη τσέπη πάνω από 5 χιλιάδες - Χειροπέδες σε 36χρονη

Υπό κράτηση τέθηκε 36χρονη για κλοπή βιβλιαρίου επιταγών και εξασφάλιση περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, καταγγέλθηκε από 68χρονο κάτοικο Πάφου η κλοπή βιβλιαρίου επιταγών του και ότι δέκα εξ αυτών είχαν κυκλοφορήσει πλαστογραφημένες. Επίσης ότι από τον λογαριασμό του φέρεται να είχε αποσπαστεί χρηματικό ποσό ύψους 5.290 ευρώ .

Εκ των εξετάσεων που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου και σε συνεργασία με τον 68χρονο προέκυψε μαρτυρία εναντίον 36χρονης, η οποία συνελήφθη την Κυριακή και τέθηκε υπό κράτηση, είπε ο κ. Νικολάου. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

ΔΗΣΥ: Στο σταυροδρόμι της 28ης Φεβρουαρίου και της 24ης Μαΐου – Η ώρα της αλήθειας για την Αννίτα

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν βρίσκεται απλώς σε προεκλογική περίοδο. Βρίσκεται σε φάση υπαρξιακής δοκιμασίας. Το κόμμα που για χρόνια καθορίζει τον ρυθμό της πολιτικής ζωής, σήμερα παλεύει με εσωτερικές αντιθέσεις, διαρροές ψηφοφόρων, σκιές από δικαστικές υποθέσεις και μια εμφανή δυσκολία επαναπροσδιορισμού του ρόλου του, στην αντιπολίτευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE