Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε απόψε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα.
Λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ της Κυριακής, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, ο 27χρονος φέρεται να επιτέθηκε σε αστυνομικό που βρισκόταν σε καθήκον στο Νοσοκομείο. Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ ιδιώτης φύλακας επίσης προσέτρεξε για να παράσχει βοήθεια.
Αφού κατάφεραν να περιορίσουν τον 27χρονο και να τον απομακρύνουν από τον χώρο Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του, αφού αυτός ήταν επιθετικός, φώναζε και εξύβριζε τους αστυνομικούς και τη θρησκεία τους.
Ο 27χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, μέθης και πρόκλησης ανησυχίας σε δημόσιο μέρος, διασάλευσης της ειρήνης, δημόσιας εξύβρισης, προσβολής θρησκευτικών αισθημάτων με λόγια, και αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου συνεχίζει τις εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις