Γυναίκα έπεσε σε λάκκο μετά από ξαφνική υποχώρηση της αυλής - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Γυναίκα έπεσε σε λάκκο μετά από ξαφνική υποχώρηση της αυλής - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το απόγευμα της Κυριακής (24/07) για διάσωση γυναίκας που έπεσε σε λάκκο.

Συγκεκριμένα, στην Κοινότητα Αναφωτίας άμεση ήταν η ανταπόκριση της ΕΜΑΚ Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για διάσωση ατόμου(γυναίκας), η οποία κατέπεσε σε λάκκο βάθους 4 μέτρων αφού προηγήθηκε  ξαφνική υποχώρηση του εδάφους στην αυλή της οικίας της.

Έγινε χρήση διασωστικής εξάρτυσης και αφού τοποθετήθηκε σε φορείο ακινητοποίησης παραδόθηκε σε ασθενοφόρο που την μεταφέρει στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λάρνακας.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE