Ουρές χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας – Τροχαίο, καραμπόλα και οδικά έργα στην ίδια ευθεία – Δείτε φωτογραφίες

Ουρές χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας – Τροχαίο, καραμπόλα και οδικά έργα στην ίδια ευθεία – Δείτε φωτογραφίες

Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας λόγω τροχαίου ατυχήματος αλλά και οδικών έργων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ύψος Αγίου Αθανασίου σημειώθηκε καραμπόλα οχημάτων, η οποία σε συνδυασμό με τα οδικά έργα δημιουργούν ουρές χιλιομέτρων στον αυτοκινητόδρομο, ενώ στο σημείο βρίσκεται και η Αστυνομία.

Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πιο κάτω όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους καθιστώντας την κίνηση των υπόλοιπων οχημάτων ακόμη πιο δύσκολη.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς.

Οι οδηγοί καλούνται όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Δείτε εικόνες από το σημείο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE