Η Ουκρανία έπληξε γέφυρα που χρησιμοποιείται για τις ρωσικές προμήθειες

Η Ουκρανία έπληξε γέφυρα που χρησιμοποιείται για τις ρωσικές προμήθειες

Η Ουκρανία έπληξε μια γέφυρα στην κατεχόμενη περιοχή στη Μαύρη Θάλασσα στοχεύοντας δρόμο προμηθειών που χρησιμοποιούν οι Ρώσοι για τους στρατιώτες τους.

Το Κίεβο προετοιμάζεται για μια μεγάλη αντίδραση, δήλωσε Ουκρανός αξιωματούχος.

"Κάθε γέφυρα είναι ένα αδύναμο σημείο και οι ένοπλες δυνάμεις μας καταστρέφουν επιδέξια το εχθρικό σύστημα. Αυτή δεν είναι ακόμη η απελευθέρωση της Χερσώνας, αλλά ένα σοβαρό προπαρασκευαστικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση", έγραψε στο Facebook ο Ουκρανός αξιωματούχος.

Πηγη: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.