Η Ουκρανία έπληξε γέφυρα που χρησιμοποιείται για τις ρωσικές προμήθειες

Η Ουκρανία έπληξε γέφυρα που χρησιμοποιείται για τις ρωσικές προμήθειες

Η Ουκρανία έπληξε μια γέφυρα στην κατεχόμενη περιοχή στη Μαύρη Θάλασσα στοχεύοντας δρόμο προμηθειών που χρησιμοποιούν οι Ρώσοι για τους στρατιώτες τους.

Το Κίεβο προετοιμάζεται για μια μεγάλη αντίδραση, δήλωσε Ουκρανός αξιωματούχος.

"Κάθε γέφυρα είναι ένα αδύναμο σημείο και οι ένοπλες δυνάμεις μας καταστρέφουν επιδέξια το εχθρικό σύστημα. Αυτή δεν είναι ακόμη η απελευθέρωση της Χερσώνας, αλλά ένα σοβαρό προπαρασκευαστικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση", έγραψε στο Facebook ο Ουκρανός αξιωματούχος.

Πηγη: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE