Πυρκαγιά στη Λευκωσία: Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική – Εκτεταμένες ζημιές σε εξοχική κατοικία και δύο οχήματα

Πυρκαγιά στη Λευκωσία: Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική – Εκτεταμένες ζημιές σε εξοχική κατοικία και δύο οχήματα

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Πυροσβεστική το πρωί του Σαββάτου (23/07).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση γύρω στις 6:49 το πρωί για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και πεύκα στην περιοχή μεταξύ Καταλιόντα - Καπέδες.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά τις 09.00. Ανταποκρίθηκε το Τμ.Δασών και 10 συνολικά πυροσβεστικά οχήματα και ένα προωθητή γαιών και η Π.Υ με  άλλα 3 πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Λευκωσίας.

Η πυρκαγιά κατέκαυσε έκταση ενός τετραγωνικού χιλιομέτρου.

Από την πυρκαγιά έπαθε εκτεταμένες ζημιές μία εξοχική κατοικία και δύο οχήματα τα οποία ήταν ακινητοποιημένα.

Στην πυρκαγιά παραμένουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης για πλήρη οριοθέτηση, κατάσβεση εστιών και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE