Για Κυπριακό και εσωτερική διακυβέρνηση συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ελένη Θεοχάρους

Για Κυπριακό και εσωτερική διακυβέρνηση συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ελένη Θεοχάρους

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συναντήθηκε την Παρασκευή (22/7) με την πρόεδρο του Κινήματος «Αλληλεγγύη» Ελένη Θεοχάρους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση απότο γραφείο Τύπου του υποψηφίου Προέδρου, ο κ. Χριστοδουλίδης δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι, "είχαμε μια ειλικρινή και εποικοδομητική συζήτηση για το Κυπριακό, θέμα το οποίο απασχολεί όλους, λαμβάνοντας υπόψη και τις προσπάθειες της Τουρκίας να ενισχύσει τα τελελεσμένα της παράνομης κατοχής".

Πρόσθεσε ότι συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης "για τα οποία είναι γνωστή η κοινωνική ευαισθησία της κ. Θεοχάρους, κάτι που αναγνωρίζεται απο όλους", όπως είπε και πρόσθεσε ότι σε αυτό το πλαίσιο «η συζήτηση που είχαμε ήταν πάρα πολύ βοηθητική και για την προετοιμασία του προγράμματος που ετοιμάζεται από τις ομάδες που βρίσκονται στο επιτελείο, ένα πρόγραμμα το οποίο βασίζεται στο διάλογο με την ευρύτερη κοινωνία».

Από την πλευρά της, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κ. Θεοχάρους είπε ότι ανέλυσαν τις τρέχουσες εξελίξεις, καθώς και τη δυνατότητα στήριξης της υποψηφιότητας του κ. Χριστοδουλίδη, με την ολοκλήρωση και μελέτη του προγράμματός του, ενώ πρόσθεσε ότι η «Αλληλεγγύη» δεν θα επιχειρήσει να το εμβολιάσει με δικές της θέσεις και απόψεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE