Αθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύπτει το καλλίγραμμο κορμί της στην Μύκονο - Δείτε βίντεο

Αθηνά Οικονομάκου: Αποκαλύπτει το καλλίγραμμο κορμί της στην Μύκονο - Δείτε βίντεο

Κάτι παραπάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η Αθηνά Οικονομάκου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της.

Στις 9 Ιουνίου του 2021 η ηθοποιός γέννησε την Σιέννα Ηλέκτρα καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ακόμα ένα γιο τον Μάξιμο. Η ηθοποιός που φέτος show «The Masked Singer», αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις οικογενειακές της διακοπές στην Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε στην παραλία της Αγίας Άννας όπου είχε πάει μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους. Αυτό που προκάλεσε θαυμασμό όμως ήταν καλλίγραμμο σώμα της Αθηνάς το το οποίο είναι πιο γυμνασμένο από ποτέ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE