ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023 - DEBATE: Η πρώτη κοινή φωτογραφία Αβέρωφ, Μαυρογιάννη, Χριστοδουλίδη από το Τετ-α-Τετ - Το άγχος των υποψηφίων

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023 - DEBATE: Η πρώτη κοινή φωτογραφία Αβέρωφ, Μαυρογιάννη, Χριστοδουλίδη από το Τετ-α-Τετ - Το άγχος των υποψηφίων

Έξω από τα στούντιο του ΡΙΚ συναντήθηκαν οι τρεις βασικοί υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, Αντρέας Μαυρογιάννης και Νίκος Χριστοδουλίδης.

Οι τρεις θα συμμετάσχουν μαζί για πρώτη φορά σε τηλεοπτική συζήτηση στην εκπομπή «Προκλήσεις», στις δέκα το βράδυ, στο ΡΙΚ1.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο του ΡΙΚ κατά την άφιξή τους εάν έχουν άγχος για αυτή την πρώτη συνάντηση, ο Αβέρωφ Νεοφύτου απάντησε «Με πήρατε για πρωτάρη; Είναι η ευκαιρία να δούμε τις διαφορές».

Από την πλευρά του, Ανδρέας Μαυρογιάννης απάντησε «πρέπει μέσα σε ένα πολιτισμένο κλίμα και δημόσιο λόγο να αναδείξουμε τις διαφορές μας» ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης είπε ότι δεν υπάρχει κανένα άγχος και «μέσα από τον διάλογο θα βγουν τα κατάλληλα συμπεράσματα και θα μπορεί ο κόσμος να κρίνει καλύτερα».

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις.

Με πληροφορίες από riknews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE