Έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και χτύπησε εργάτη των Δημοσίων Έργων - Στο νοσοκομείο 59χρονος

Έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και χτύπησε εργάτη των Δημοσίων Έργων - Στο νοσοκομείο 59χρονος

Υπόθεση τραυματισμού 59χρονου εργάτη του Τμήματος  Δημοσίων Έργων από διερχόμενο όχημα διερευνά η Τροχαία Πάφου.  

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 20.7.22 και ώρα 12:05, 53χρονος που οδηγούσε το όχημα του στην Λεωφόρο Μεσόγης με νότια πορεία , κάτω από άγνωστες συνθήκες απώλεσε τον έλεγχο, παρέξεκλινε της πορείας του προς τα δεξιά, βγήκε εκτός Λεωφόρου και τελικά κτύπησε 59χρονο εργάτη του Τμήματος Δημοσίων Έργων ο οποίος στεκόταν κοντά σε αυλάκι και εργαζόταν.

Ο 59χρονος τραυματίστηκε ελαφριά και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία για προληπτικούς λόγους. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόγραμμα SAFE: Πρόθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας η εξάντληση του €1,1 δις σε βάθος πενταετίας

Πρόγραμμα SAFE: Πρόθεση της Κυπριακής Δημοκρατίας η εξάντληση του €1,1 δις σε βάθος πενταετίας

Πρόθεσή μας είναι η εξάντληση του ποσού €1,1 δισ. από το πρόγραμμα SAFE σε βάθος πενταετίας, ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, σε δηλώσεις του την Τετάρτη μετά το τέλος της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου.