Ρωσία: Ανοιξε τις κάνουλες του Nord Stream 1 - Ροή «με το σταγονόμετρο»

Ρωσία: Ανοιξε τις κάνουλες του Nord Stream 1 - Ροή «με το σταγονόμετρο»

Ανοιξε εκ νέου ο αγωγός Nord Stream 1 όπως είχε προγραμματιστεί να γίνει, από σήμερα το πρωί, μεταδίδει η Deutsche Welle. Ο αγωγός είχε παραμείνει κλειστός τις τελευταίες 10 ημέρες για «προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης», όπως είχε ανακοινώσει ο διαχειριστής.

Ο πρόεδρος του γερμανικού ομοσπονδιακού οργανισμού δικτύων, Κλάους Μίλλερ, ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι ο αγωγός άρχισε να λειτουργεί με το 30% της χωρητικότητάς του και ότι αυτή η ποσότητα είναι εγγυημένη για δύο ώρες.

 


Είπε, ωστόσο, ότι δεν συνηθίζεται να αλλάζει η ροή μέσα στην ίδια ημέρα.

Πριν τις εργασίες συντήρησης, αναφέρει η Die Welt, ο αγωγός παρείχε περίπου την ίδια ποσότητα (στο 40% της χωρητικότητάς του).

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Παραίτηση «βόμβα»: Δεν πρόλαβε να πάει στο ΥΠΑΜ η νέα Γενική Διευθύντρια και φεύγει

Μόλις τρία 24ωρα μετά τον διορισμό της στη θέση της Γενικής Διευθύντριας του Υπουργείου Άμυνας, η Εμμανουέλα Λαμπριανίδου υπέβαλε την παραίτησή της τόσο από το πόστο όσο και από τη Δημόσια Υπηρεσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE