Επ' αόριστον «μπλόκο» - Στρατοπεδεύουν έξω από την είσοδο του ΟΕΔΑ Πεντακώμου οι κάτοικοι - Το μήνυμα στον Καδή

Επ' αόριστον «μπλόκο» - Στρατοπεδεύουν έξω από την είσοδο του ΟΕΔΑ Πεντακώμου οι κάτοικοι - Το μήνυμα στον Καδή

Διαμαρτυρία βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Συντονιστική Επιτροπή Κοινοτήτων Βασιλικού έξω από τον ΟΕΔΑ Πεντακώμου που προέκυψε πυρκαγιά σε σκουπίδια την περασμένη Παρασκευή 15 Ιουλίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κοινοτάρχη Καλαβασού Λευτέρη Φωκά το πρωί στο ΡΙΚ τα σκουπίδια καίγονται για έκτη συνεχή μέρα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής, ο αποκλεισμός θα συνεχιστεί επ’ αόριστον επί 24ώρου βάσεως από ομάδες 10 ατόμων που θα αντικαθίστανται ανά 4 ώρες ενώ προχώρησαν σε κάλεσμα για εθελοντές - κατοίκους που θα στελεχώσουν τις ομάδες.

Μήνυμα και προς τον Υπουργό Γεωργίας έστειλαν οι κάτοικοι με πανό που έγραφε «Κύριε Καδή ούλλα χαλάλι σου» ενώ κρατούσαν πλακάτ που αναγράφουν «Υγεία και Ασφάλεια».

Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου: Η κατάσταση υγείας του 61χρονου θύματος - Άφαντος ο 48χρονος καταζητούμενος

Απόπειρα φόνου: Η κατάσταση υγείας του 61χρονου θύματος - Άφαντος ο 48χρονος καταζητούμενος

Συγκλονισμό ανά το Παγκύπριο προκάλεσε η υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 8 Αυγούστου, 2025 στις Βρυσούλλες, στη επαρχία Αμμοχώστου, με το 61χρονο θύμα να εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

BEST OF TOTHEMAONLINE