Νίκος Χριστοδουλίδης: «Συγχαίρω θερμά όλα τα παιδιά που πέτυχαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις»

Νίκος Χριστοδουλίδης: «Συγχαίρω θερμά όλα τα παιδιά που πέτυχαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις»

Τις θερμές του ευχές εξέφρασε σήμερα, Τρίτη 19 Ιουλίου, ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, με αφορμή τα αποτελέσματα των Παγκύπριων Εξετάσεων.

Όπως ανέφερε ο κ. Χριστοδουλίδης, «συγχαίρω θερμά όλα τα παιδιά που πέτυχαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις και εξασφάλισαν θέση στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου και στις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας», ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως, «τους εύχομαι κάθε επιτυχία στη νέα αυτή πρόκληση και καλή πορεία, γεμάτη γνώσεις και εμπειρίες, οι οποίες είναι καθοριστικές για το μέλλον και τη σταδιοδρομία τους».

«Καλή συνέχεια, χωρίς απογοήτευση και σε όσα παιδιά δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση. Η προσπάθεια και η επιμονή στον στόχο υπερνικούν τις δυσκολίες», κατέληξε ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE