Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια - Τέθηκαν υπό κράτηση

Προσπάθησαν να ταξιδέψουν με πλαστά διαβατήρια - Τέθηκαν υπό κράτηση

Υπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα για διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας και πλαστοπροσωπίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, δύο πρόσωπα, ένας άντρας και μια γυναίκα μετέβησαν στον αερολιμένα Πάφου με σκοπό να ταξιδέψουν για τη Γαλλία.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο παρουσίασε ο άντρας βελγικό δελτίο ταυτότητας ενώ η γυναίκα γαλλικό διαβατήριο τα οποία ήταν γνήσια αλλά ανήκαν σε άλλα πρόσωπα όπως διαπιστώθηκε μέσω της φωτογραφίας που ήταν διαφορετική.

Ανακρινόμενα τα δύο πρόσωπα ανέφεραν και έδωσαν τα πραγματικά τους στοιχεία, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

«Καυτός» Ιούλιος για το Κυπριακό: Η Ολγκίν πάει Λονδίνο και Βρυξέλλες – Ψάχνουν ημερομηνία για διευρυμένη

Σε Λονδίνο και Βρυξέλλες θα βρεθεί 1 και 2 Ιουλίου η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE