Σαρώνει την Πάφο η ποδηλατική Αστυνομία - Πάνω από 120 εξώδικα

Σαρώνει την Πάφο η ποδηλατική Αστυνομία - Πάνω από 120 εξώδικα

Σε 122 εξώδικες τροχαίες καταγγελίες προέβηκαν τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης της επαρχίας Πάφου κατά τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, εκτός από τις 122 εξώδικες καταγγελίες, τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης της ΑΔΕ Πάφου, προσέφεραν βοήθεια στο κοινό σε 22 περιπτώσεις, σε 14 περιπτώσεις βοήθησαν άλλα τμήματα της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου στη διεκπεραίωση των καθηκόντων τους, και σε 23 περιπτώσεις αστυνόμευσαν διάφορες εκδηλώσεις. Ακόμη προχώρησαν σε 26 ανακοπές υπόπτων και σε ελέγχων τους.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, δόθηκαν συμβουλές σε τουρίστες και ντόπιους, αστυνόμευσαν την ευρύτερη περιοχή Χλώρακας για πρόληψη εγκληματικότητας καθώς και την περιοχή Γεροσκήπου για τον ίδιο σκοπό, ενώ παρείχαν τις υπηρεσίες τους για την αστυνόμευση ποδοσφαιρικών αγώνων.

Επιπρόσθετα βοήθησαν την αστυνομική διεύθυνση Πάφου σε μεταφορές κρατουμένων και προέβησαν σε ελέγχους παραλιών ότι τηρούνται τα μέτρα με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, συνεργαζόμενοι με τους επί τόπου ναυαγοσώστες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE