Σαρώνει την Πάφο η ποδηλατική Αστυνομία - Πάνω από 120 εξώδικα

Σαρώνει την Πάφο η ποδηλατική Αστυνομία - Πάνω από 120 εξώδικα

Σε 122 εξώδικες τροχαίες καταγγελίες προέβηκαν τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης της επαρχίας Πάφου κατά τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, εκτός από τις 122 εξώδικες καταγγελίες, τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης της ΑΔΕ Πάφου, προσέφεραν βοήθεια στο κοινό σε 22 περιπτώσεις, σε 14 περιπτώσεις βοήθησαν άλλα τμήματα της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου στη διεκπεραίωση των καθηκόντων τους, και σε 23 περιπτώσεις αστυνόμευσαν διάφορες εκδηλώσεις. Ακόμη προχώρησαν σε 26 ανακοπές υπόπτων και σε ελέγχων τους.

Επίσης, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, δόθηκαν συμβουλές σε τουρίστες και ντόπιους, αστυνόμευσαν την ευρύτερη περιοχή Χλώρακας για πρόληψη εγκληματικότητας καθώς και την περιοχή Γεροσκήπου για τον ίδιο σκοπό, ενώ παρείχαν τις υπηρεσίες τους για την αστυνόμευση ποδοσφαιρικών αγώνων.

Επιπρόσθετα βοήθησαν την αστυνομική διεύθυνση Πάφου σε μεταφορές κρατουμένων και προέβησαν σε ελέγχους παραλιών ότι τηρούνται τα μέτρα με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, συνεργαζόμενοι με τους επί τόπου ναυαγοσώστες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE