Ένα 5χρονο κοριτσάκι κατάφερε να μαγέψει το «America’s got talent» Σηκώθηκαν όρθιοι κριτές και κοινό!

Ένα 5χρονο κοριτσάκι κατάφερε να μαγέψει το «America’s got talent» Σηκώθηκαν όρθιοι κριτές και κοινό!

Ένα 5χρονο κοριτσάκι κατάφερε να «κλέψει» όλες τις εντυπώσεις στο talent show «America’s got talent» με τη μαγευτική φωνή της.

Ο λόγος για την Heavenly Joy, η οποία ανέβηκε στη σκηνή, κι αφού συστήθηκε στην κριτική επιτροπή, κάνοντας τα… νάζια της, έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας, τραγουδώντας το «In Summer» από την ταινία Frozen της Disney.

Όπως θα δείτε στο απόσπασμα, που κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο views μέσα σε λίγες ημέρες, η μικρή άφησε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό το κοινό στο στούντιο, αλλά και τους τέσσερις διάσημους κριτές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η 5χρονη έχει πάρει τα γονίδια του πατέρα της είναι ο γνωστός μουσικός παραγωγόςRodney Jerkins, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες όπως τον Michael Jackson, τη Beyoncé και τη Mariah Carey.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Απαντά στον Τραμπ η Τεχεράνη – «Aναζητούμε νέους αμερικανικούς στόχους να χτυπήσουμε» - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Live: Απαντά στον Τραμπ η Τεχεράνη – «Aναζητούμε νέους αμερικανικούς στόχους να χτυπήσουμε» - Σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE