Πήγε στο ταχυδρομείο για να παραλάβει ναρκωτικά - Του έστησε καρτέρι η Αστυνομία

Πήγε στο ταχυδρομείο για να παραλάβει ναρκωτικά - Του έστησε καρτέρι η Αστυνομία

Από δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων θα δικαστεί τον Σεπτέμβριο 31χρονος Ε/κ, ο οποίος συνελήφθη σε σχέση με την εισαγωγή 125 γραμμαρίων κάνναβης, μέσω ταχυδρομείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΒΒ, η αστυνομία των Βάσεων ενημερώθηκε την περασμένη Τρίτη από την ΥΚΑΝ, για την άφιξη δέματος με ναρκωτικές ουσίες, στο ταχυδρομείο της κοινότητας Τραχωνίου, που εμπίπτει στην κυριότητα ελέγχου της.

Αστυνομικοί των ΒΒ μετέβησαν στο ταχυδρομικό γραφείο όπου ενημερώθηκαν πως ο παραλήπτης του δέματος βρισκόταν καθοδόν και τότε αστυνομικός προσποιήθηκε τον υπάλληλο του ταχυδρομείου.

Όταν ο ύποπτος έφτασε στο σημείο και παρέλαβε το δέμα, συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε πως εισήγαγε ο ίδιος τα ναρκωτικά, που όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο για 125 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου των Βάσεων και αναμένεται να δικαστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο,  

Σε μήνυμα του, ο Ανώτερος Υπαστυνόμος, Πανίκος Παναγή, ο οποίος ηγείται της υπόθεσης, υπογράμμισε πως η αστυνομία των ΒΒ επιδεικνύει μηδενική ανοχή σε υποθέσεις ναρκωτικών.

«Όλες οι δραστηριότητες μας με τις τοπικές κοινότητες και τους συνεργάτες μας στην αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας στοχεύουν στη μείωση των επιπτώσεων που προκαλούν τα ναρκωτικά στο μικρό μας νησί», συμπλήρωσε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.