Ιωάννα Μαλέσκου: Βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της - Δείτε φωτογραφία

Ιωάννα Μαλέσκου: Βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της - Δείτε φωτογραφία

Η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική της ζωή. Η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει βρει αυτό που έψαχνε στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Δανιά.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ τους απαθανάτισε την Κυριακή 10 Ιουλίου στο Θέατρο Άλσος, όπου παρακολούθησαν την επιθεώρηση “Τι ζούμε, ρε;”. Το ζευγάρι, σε μια προσπάθεια να περάσει όσο το δυνατόν πιο απαρατήρητο, επέλεξε να μην καθίσει στις πρώτες σειρές.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ και ρεπορτάζ της Μαρίας Παπαϊωάννου, μετά το τέλος της παράστασης ο Κωνσταντίνος Δανιάς, αντιλαμβανόμενος την ύπαρξη φωτογράφου, απομακρύνθηκε διακριτικά από τον χώρο και κατευθύνθηκε στο πάρκιγκ.

Πηγή φωτό: NDP PHOTO/Νίκος Δρούκας

Ζappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE