Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.
Οι ακροάσεις αυτές βέβαια, δεν θα δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας, καθώς σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο Tv Capuccino, θα επιλεγεί μια ομάδα 12 παιδιών – νικητών.
Ωστόσο, οι νικητές διεκδικούν από μια θέση στην παράσταση «γουρουνιάσματα» ενώ ο διαγωνιζόμενος που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία, μια υποτροφία.
Να θυμίσουμε ότι η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από τους Ευθύβουλο Θεοχάρους, Νίκη Δραγούμη, Άλεξ Παναγή και Κατερίνα Χριστοφίδου.
Την παρουσίαση της εκπομπής ανέλαβε ο αγαπημένος μας ηθοποιός Ηρόδοτος Μιλτιάδους, ο οποίος ανάρτησε και τις πιο κάτω φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Facebook.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις