Χειροπέδες σε 30χρονo αλλοδαπό - Έκρυβε σφαίρες και τελαμώνα στρατού στο σπίτι του

Χειροπέδες σε 30χρονo αλλοδαπό - Έκρυβε σφαίρες και τελαμώνα στρατού στο σπίτι του

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία σε 30χρονo αλλοδαπό το πρωί της Παρασκευής (15/7) στην Πάφο, αφού στην κατοχή του εντοπίστηκαν μεγάλος αριθμός σφαιρών και τελαμώνα στρατού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρωί της Παρασκευής (15/7), μετά από πληροφορία ότι άνδρας, ηλικίας 30 ετών, έκρυβε στην οικία του αριθμό σφαιρών στρατιωτικού τύπου, η Αστυνομία εξασφάλισε δικαστικό ένταλμα και προχώρησε σε έρευνα στην οικία του 30χρονου.

Από τις εξετάσεις εντοπίστηκαν στην κατοχή του 30χρονου τελαμώνα στρατού, με 200 φυσίγγια, 7,62 χιλιοστών. Αμέσως, τα μέλη της Αστυνομίας του πέρασαν χειροπέδες.

Μετά από περαιτέρω έρευνες, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος παρέμενε παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία ενώ, ο ίδιος ισχυρίστηκε στην Αστυνομία ότι είχε εντοπίσει τις σφαίρες και την τελαμώνα σε κάλαθο σκουπιδιών.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις έρευνες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE