Ανήλικος την είδε Σουμάχερ - Έτρεχε χωρίς άδεια και ΜΟΤ - Προσπάθησε να διαφύγει από την Αστυνομία

Ανήλικος την είδε Σουμάχερ - Έτρεχε χωρίς άδεια και ΜΟΤ - Προσπάθησε να διαφύγει από την Αστυνομία

Ανήλικο οδηγό εντόπισαν σήμερα Παρασκευή 15/7 το μεσημέρι μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΟΔ Αυδήμου), ο οποίος οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα (128 χιλιόμετρα αντί 100), στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, παρά το χωριό Ερήμη.

Ο οδηγός, ο οποίος αργότερα διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για νεαρό πρόσωπο, ηλικίας 17 ετών, παρέλειψε να σταματήσει για έλεγχο και συνέχισε την πορεία του με σκοπό να διαφύγει.

Το όχημα του ανήλικου οδηγού ανακόπηκε για έλεγχο σε κοντινή απόσταση και μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό για συνέχιση των εξετάσεων.

Εναντίον του 17χρονου, διερευνώνται τα αδικήματα, της οδήγησης χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του οχήματος, υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και παράλειψης να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE