Τσάκωσαν 50χρονο την ώρα που προσπαθούσε να κλέψει όχημα στη Λεμεσό

Τσάκωσαν 50χρονο την ώρα που προσπαθούσε να κλέψει όχημα στη Λεμεσό

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 50 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και μαχαιροφορίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.15μ.μ. χθες, μέλη της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης περιπολίας, έλαβαν πληροφορία για πρόσωπο το οποίο κινείτο ύποπτα σε περιοχή της Λεμεσού.

Τα μέλη της Αστυνομίας αφού μετέβησαν στην εν λόγω περιοχή, είδαν από απόσταση τον ύποπτο, να σπάζει το πίσω αριστερό τζάμι ενός αυτοκινήτου, να ανοίξει την πόρτα και να προσπαθεί να πιάσει αντικείμενα μέσα από το όχημα.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 50χρονο, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, ένα σακάκι και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία στην συνέχεια, αναγνώρισε ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ως δική του περιουσία.

Ο 50χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.