Από Δευτέρα κινητές μονάδες δωρεάν δειγματοληψίας έξω από τα νοσοκομεία του ΟΚΥπΥ

Από Δευτέρα κινητές μονάδες δωρεάν δειγματοληψίας έξω από τα νοσοκομεία του ΟΚΥπΥ

Κινητές μονάδες δωρεάν δειγματοληψίας θα τοποθετηθούν την προσεχή Δευτέρα έξω από νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ προς εξυπηρέτηση ασθενών, επισκεπτών και εργαζομένων.

Σε ανακοίνωση του, ο ΟΚΥπΥ αναφέρει ότι σε συνέχεια της σχετικής απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, 18 Ιουλίου του 2022, θα τοποθετηθούν κινητές μονάδες δωρεάν δειγματοληψίας rapid test, προς εξυπηρέτηση ασθενών, επισκεπτών και εργαζομένων, κατά τις ώρες 11ꓽ00 έως 19ꓽ00.

Οι κινητές μονάδες θα βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, στο Νοσοκομείο Αρχ. Μακάριος, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου και στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, στο 66,4% η συμμετοχή - Μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα

LIVE: Η μάχη της κάλπης - Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία, στο 66,4% η συμμετοχή - Μεγάλη αγωνία για το αποτέλεσμα

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE