ΠΡΟΣΟΧΗ: Τους ψάχνει η Αστυνομία για παράνομη εγγραφή και άδεια εισόδου στην ΚΔ - Φωτογραφίες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τους ψάχνει η Αστυνομία για παράνομη εγγραφή και άδεια εισόδου στην ΚΔ - Φωτογραφίες

Αναφορικά με Αστυνομική Ανακοίνωση ημερομηνίας 01/07/2022, που αφορούσε οκτώ πρόσωπα τα οποία καταζητούνταν σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, καθώς και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, έχουν συλληφθεί οι έξι εξ αυτών, ηλικίας 31, 28, 35, 24 και 32 ετών.

Εξακολουθούν να καταζητούνται οι ακόλουθοι:

  • Ezejiofor Nnamdi Emmanuel, 41 ετών, ημερομηνία γέννησης 24/12/1980, από τη Νιγηρία
  • Ibeh Jerome Jeff, 50 ετών, ημερομηνία γέννησης 10/04/1972, από τη Νιγηρία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, τον Μάιο και Ιούνιο, 2022, παράνομα εξασφαλίστηκε εγγραφή και άδεια εισόδου των οκτώ υπόπτων στη Δημοκρατία, για σκοπούς εργοδότησης τους σε πλοίο εταιρείας που εδρεύει στο εξωτερικό, όπως ψευδώς φέρεται να αναφέρθηκε στις αιτήσεις για έκδοση άδειας εισόδου τους στη Δημοκρατία. Για την εγγραφή και εξασφάλιση άδειας εισόδου τους στη Δημοκρατία, φέρεται να εξαπατήθηκε εταιρεία που εδρεύει στην Κύπρο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Καταδικάζει η Κυβέρνηση: «Πράξεις προκλητικές και απαράδεκτες» η απαγωγή και παράνομη κράτηση πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς

Η Κυβέρνηση καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο την απαγωγή και τη συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση από τις 19 Ιουλίου, πέντε Ελληνοκυπρίων πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας από το υποτελές στην Τουρκία παράνομο καθεστώς στα κατεχόμενα και εκφράζει αγανάκτηση για την κατάσταση, όπως αυτή εξελίσσεται με τις σημερινές “δίκες” παρωδία, και συγκεκριμένα με την απόφαση για περίοδο κράτησης μέχρι και τριών μηνών του ενός ζεύγους εξ αυτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE