Βγήκε «άκυρο για εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας

Βγήκε «άκυρο για εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ενημερώνει ότι οι εργασίες που αναφέρονται στην πιο κάτω ανακοίνωση δεν θα πραγματοποιηθούν.

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022, μεταξύ των ωρών 6:00 π.μ. - 3:30 μ.μ., στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος της περιοχής παρά την αερογέφυρα Μονής, θα εκτελούνται εργασίες από ιδιωτική εταιρεία για τις ανάγκες του ΣΑΛΑ.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει, ανά πάσα στιγμή, σε μια κατεύθυνση η μια λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 300μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Θλίψη για τον ΠτΔ - «Ο Τάκης Τσαγγάρης ήταν παράδειγμα αγωνιστή και πατριώτη»

Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκε τον θάνατο του φίλου Τάκη Τσαγγάρη, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, για τον αγωνιστή της ΕΟΚΑ για την απελευθέρωση της Κύπρου από τον αγγλικό ζυγό, αξιωματικό του πρώτου κυπριακού στρατού και μέλος του Εφεδρικού Σώματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE