Οι θεραπείες μεταστροφής συζητήθηκαν στην Επιτροπή Νομικών

Οι θεραπείες μεταστροφής συζητήθηκαν στην Επιτροπή Νομικών

Οι θεραπείες μεταστροφής συζητήθηκαν στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Νομικών, η οποία συνεδρίασε την Τετάρτη.

Ο Σωτήρης Ιωάννου, Βουλευτής ΕΛΑΜ, δήλωσε ότι ρώτησε τη Νομική Υπηρεσία αν με τη συζητούμενη πρόταση νόμου συνιστά ποινικό αδίκημα το να πάει κάποιος ενήλικας με τη θέλησή του στον ιερέα για να αλλάξει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό γιατί νιώθει ότι κάνει αμαρτία, με τη Νομική Υπηρεσία να απαντά θετικά. «Η κάθε πολιτική δύναμη οφείλει να αναλογιστεί το τι ακριβώς καλούμαστε να ψηφίσουμε και να τοποθετηθεί ανάλογα», πρόσθεσε.

Απαντώντας σε ερώτηση για την εν λόγω πρόταση νόμου, ο κ. Ιωάννου είπε ότι γίνεται αόριστη αναφορά σε υπηρεσίες, πρακτικές και τεχνικές, προσθέτοντας ότι η συμφωνία του Υπουργείου Δικαιοσύνης και των άλλων Υπουργείων είναι για πολιτικά ζητήματα. «Εμείς λέμε ότι η τροποποίηση του ποινικού κώδικα πρέπει να γίνεται για νομικούς και μόνο λόγους», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE