Χάρης Γεωργιάδης: «Ο ίδιος ο Χριστοδουλίδης επέλεξε να σταθεί απέναντι από τον κόσμο του ΔΗΣΥ»

Χάρης Γεωργιάδης: «Ο ίδιος ο Χριστοδουλίδης επέλεξε να σταθεί απέναντι από τον κόσμο του ΔΗΣΥ»

Ο Δημοκρατικός συναγερμός θα πορευθεί ενότητα και όχι με διαγραφές, δήλωσε ο αναπληρωτής Πρόεδρος του Κόμματος Χάρης Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του στο Κρατικό Ραδιόφωνο, ενώ αναφέρθηκε και στον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι ο ίδιος επέλεξε να σταθεί απέναντι από τον κόσμο του ΔΗΣΥ και να συμπράξει με την αντιπολίτευση και γι' αυτό, πρόσθεσε, θα κριθεί από τους πολίτες.

Παράλληλα ανέφερε ότι ο ΔΗΣΥ, δεν μπαίνει στη λογική των διαγραφών, έναντι αυτής της οργανωμένης προσπάθειας αποδυνάμωσης του κόμματος, προσθέτοντας ότι ο ΔΗΣΥ θα απευθύνει έκκληση για ενότητα μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE