Η «Γη της Ελιάς» μπήκε στις φυλακές της Κύπρου με τραγούδι της Ελπίδας - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η «Γη της Ελιάς» μπήκε στις φυλακές της Κύπρου με τραγούδι της Ελπίδας - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Γυρίσματα στις Κεντρικές Φυλακές της Κύπρου πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα του σίριαλ «Γη της Ελιάς». Πίσω από τα σίδερα βρέθηκαν, μαζί με την Διευθύντρια των Φυλακών κα. Άννα Αριστοτέλους, η Άντζελα Γκερέκου, ο Ανδρέας Γεωργίου και η τραγουδίστρια Ελπίδα που υποδύεται την δεσμοφύλακα που επιτηρεί την Α. Γκερέκου.

Μέρος των γυρισμάτων έγινε στην γυναικεία πτέρυγα των Φυλακών μέσα στα κελιά. Η Ελπίδα μάλιστα τραγούδησε «στην παλιά ντισκοτέκ» ξεσηκώνοντας διεύθυνση και δεσμοφύλακες.

Οι ηθοποιοί είχαν συνάντηση με την διευθύντρια των Φυλακών Άννα Αριστοτέλους, η οποία εξήγησε την κατάσταση που επικρατεί στο σωφρονιστικό ίδρυμα και τα προγράμματα που εφαρμόζονται, καθιστώντας τις Κυπριακές Φυλακές μεταξύ των Φυλακών που αποτελούν πρότυπα σωφρονιστικών ιδρυμάτων. Προσφάτως, η τηλεοπτική πλατφόρμα Netflix έκανε αφιέρωμα στις Φυλακές της Κύπρου παρουσιάζοντας μεταξύ των πέντε πιο ανθρώπινων Φυλακών του κόσμου.

Το τελευταίο διάστημα η κατάσταση στις Φυλακές της Κύπρου είναι τεταμένη λόγω καταγγελιών της Διευθύντριας, εναντίον του Διοικητή Καταπολέμησης Ναρκωτικών της Αστυνομίας, ο οποίο φέρεται να συνομιλούσε με βαρυποινίτη, ζητώντας του να βρει βίντεο με προσωπικές στιγμές της Διευθύντριας των Φυλακών. Βίντεο που δεν υπάρχει. Ο Αξιωματικός της αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και ο Γενικός Εισαγγελέας διέταξε ποινική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το ελλαδικό site  protothema.gr

fylakes-kyproy-gi-tis-elias-_1_
 
fylakes-kyproy-gi-tis-elias-_5_
fylakes-kyproy-gi-tis-elias-_4_
fylakes-kyproy-gi-tis-elias-_3_
fylakes-kyproy-gi-tis-elias-_2_

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι εκλογές – Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

LIVE: Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι εκλογές – Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

Η κάλπη μίλησε, η αποχή υποχώρησε στο 66,4% και το πολιτικό θρίλερ μόλις άρχισε. Με 378.150 πολίτες να δίνουν δυναμικό «παρών», ο ΔΗΣΥ κόβει πρώτος το νήμα και το ΑΚΕΛ ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η μάχη για τις 56 έδρες της νέας Βουλής ανάμεσα σε 752 υποψηφίους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline: