Νέο εργατικό ατύχημα – Άνδρας έπεσε από σκαλωσιά

Νέο εργατικό ατύχημα – Άνδρας έπεσε από σκαλωσιά

Εργατικό ατύχημα πραγματοποιήθηκε σε εργοτάξιο που βρίσκεται στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 45χρονος εργάτης έπεσε από ύψος ενώ βρισκόταν σε σκαλωσιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μέχρι στιγμής έπεσε από τη μία σκαλωσιά στην άλλη.

Μετά το ατύχημα, ο 45χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως φαίνεται είναι εκτός κινδύνου, αν και ακόμη αναμένεται να διενεργηθούν και άλλες εξετάσεις.

Η Αστυνομία και οι λειτουργοί του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας, βρίσκονται στο σημείο και συνεχίζουν τις εξετάσεις προκειμένου να διαφανούν οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE