Απάτη ύψους 400 χιλ. ευρώ - Ξεγέλασε 65χρονη για ανακαίνιση του σπιτιού της - Υπό κράτηση 40χρονος

Απάτη ύψους 400 χιλ. ευρώ - Ξεγέλασε 65χρονη για ανακαίνιση του σπιτιού της - Υπό κράτηση 40χρονος

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε 40χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απάτης, εξασφάλισης αγαθών με ψευδείς παραστάσεις, πλαστογραφίας, κ.λπ.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία στις 2/7/2022, ο 40χρονος φέρεται να απέσπασε από 65χρονη, μεταξύ των ετών 2019-2022, το χρηματικό ποσό των 411.000 ευρώ, αφού της παρουσίασε πλαστά έγγραφα που αφορούσαν ανακαίνιση της οικίας της.

Ο 40χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης στις 10/7/2022, ενώ χθες παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE