Έβαλε στη τσέπη χιλιάδες ευρώ από την εταιρία που εργαζόταν - Χειροπέδες σε 34χρονο

Έβαλε στη τσέπη χιλιάδες ευρώ από την εταιρία που εργαζόταν - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στη σύλληψη 34χρονου, μετά από καταγγελία 54χρονου ιδιοκτήτη εταιρείας ηλεκτρικών ειδών, για μεταφορά χρημάτων στον λογαριασμό του υπάλληλου, προχώρησε η Αστυνομία. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 54χρονος ιδιοκτήτης της εταιρίας μετά από έλεγχο στο τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας του διαπίστωσε ότι μεταξύ των ημερομηνιών 7/12/21 - 5/6/22 έγιναν 18 μεταφορές προς προσωπικό λογαριασμό υπαλλήλου της εταιρείας 34 ετών, συνολικού ύψους 211,000 ευρώ, χωρίς την εξουσιοδότηση του.

Ακολούθως, εναντίον του 34χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αυτός συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση.

Ανακρινόμενος ο 34χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς ακόμη ένα σκάνδαλο. Είναι μια δοκιμασία για την ίδια τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφερε στο φως ο Μακάριος Δρουσιώτης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αποκαλύπτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διαφθοράς, φόβου και θεσμικών κενών που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE