Προσπάθησαν να δηλητηριάσουν κυνηγετικά σκυλιά σε χωριό στη Λεμεσό - Φωτογραφίες από μεγάλο αριθμό δολωμάτων

 Προσπάθησαν να δηλητηριάσουν κυνηγετικά σκυλιά σε χωριό στη Λεμεσό - Φωτογραφίες από μεγάλο αριθμό δολωμάτων

Τη δηλητηρίαση μεγάλου αριθμού κυνηγετικών σκύλων απέτρεψε η ομάδα ανίχνευσης δηλητηριασμένων δολωμάτων της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας, με τον εντοπισμό και περισυλλογή μεγάλου αριθμού δηλητηριασμένων δολωμάτων.

Σύμφωνα με ανάρτηση της Υπηρεσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το πρωί της Κυριακής 10 Ιουλίου, η ομάδα ανίχνευσης δηλητηριασμένων δολωμάτων της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας, σε έλεγχο που διενήργησε στην τοποθεσία «Βούναρος» της κοινότητας Άλασσας (στα ανατολικά του υδατοφράκτη) εντόπισε μεγάλο αριθμό δηλητηριασμένων δολωμάτων.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, η εν λόγω περιοχή θα είναι επιτρεπόμενη για την άσκηση των κυνηγετικών σκύλων από τις 15/7/2022 και εκτιμάται ότι θα την επισκεφθούν πολλοί κυνηγοί με τα κυνηγετικά τους σκυλιά τις επόμενες μέρες και αν δεν δρούσε προληπτικά η ομάδα ανίχνευσης δηλητηριασμένων δολωμάτων της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας, η επίσκεψη των κυνηγών στην πιο πάνω περιοχή θα εξελισσόταν σε μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία με τραγικές συνέπειες για τα κυνηγετικά σκυλιά.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE