Έρωτας μεγάλος- Γατάκι κάνει ναζάκια σε ένα φωτογράφο (Φώτο&Βίντεο)

Έρωτας μεγάλος- Γατάκι κάνει ναζάκια σε ένα φωτογράφο (Φώτο&Βίντεο)

Το τιγρέ γατάκι τον πειράζει και του κάνει παιχνίδια καθώς στέκεται ακίνητος για να φωτογραφίσει στο πιο τρυφερό στιγμιότυπο των τελευταίων ημερών.

Ενα τρισχαριτωμένο τιγρέ γατάκι προσπάθησε να διακόψει τον Γιαπωνέζο φωτογράφο και κινηματογραφιστή Mitsuaki Iwago καθώς τραβούσε ακίνητος μια  λήψη. Ο Iwago γύριζε ένα κλιπ σχετικά με γάτες  για το νησί Okinawa που θα προβληθεί παγκοσμίως όταν αυτό το μικροσκοπικό αιλουροειδές απομακρύνθηκε από την μητέρα του. Τον πλησίασε και κάθισε άνετα πάνω του. Ο Iwago αγαπάει πολύ τις γάτες. Σε μια ομιλία του στο Μουσείο Kawasaki City εξήγησε πως βρίσκει τους τετράποδους πρωταγωνιστές του. 

Ένα αδέσποτο γατάκι ερωτεύεται έναν διάσημο φωτογράφο της άγριας φύσης

Ένα αδέσποτο γατάκι ερωτεύεται έναν διάσημο φωτογράφο της άγριας φύσης

«Άκουσε προσεκτικά, παρακολούθησε προσεχτικά και πάρε μια βαθιά ανάσα. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια γατίσια διαίσθηση. Αν χρησιμοποιεί στο φουλ και τις πέντε αισθήσεις σου καθώς κάνεις βόλτα, την στιγμή που θα πλησιάσεις ένα μικρό δρόμο, είτε θα μυρίσεις μια γάτα,είτε θα ξέρεις που να γυρίσεις για να κοιτάξεις ώστε να βρεις μία. Όταν το κάνεις αυτό δεν χρησιμοποιείς τα ανθρώπινα μάτια σου – ενεργοποιείς τα μάτια της γάτας σου. Ουσιαστικά, επειδή οι άνθρωποι είναι φυσικά έμβια όντα, έχουμε την ικανότητα να μυρίζουμε και διαβάζουμε τον αέρα». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE