Η μάχη του μικρού Λούκα στο Ογκολογικό - Έκαψε τις κακές αναμνήσεις και συνεχίζει τον αγώνα

Η μάχη του μικρού Λούκα στο Ογκολογικό -  Έκαψε τις κακές αναμνήσεις και συνεχίζει τον αγώνα

Τον δικό του αγώνα συνεχίζει να δίνει ο μικρός Λούκας Σταύρου από την Πάφο, για δεύτερη φορά. 

Ο 9χρονος Λούκας είχε διαγνωστεί με λεμφοβλαστική λευχαιμία το 2016, όταν ήταν μόλις τριών ετών. Κατάφερε να την κερδίσει για λίγο, ωστόσο η λευχαιμία εμφανίστηκε ξανά και έπρεπε να δώσει για ακόμα μια φορά, ένα δεύτερο αγώνα.

Στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου περνά αμέτρητες μέρες κάνοντας θεραπείες . Ο αγώνας αυτός θα συνεχιστεί για άλλες 136 εβδομάδες.

Ο πατέρας του μικρού Λούκα, Ανδρέας Σταύρου, δημοσιεύεσε μια συγκινητική ανάρτηση με τον 9χρονο να βάζει φωτιά στα hickman και τις μάσκες που χρησιμοποίησε στις προηγούμενες 10 θεραπείες ως μια πράξη "απελευθέρωσης" απο τις κακιές αναμνήσεις.

Η ανάρτηση του πατέρα του

"Respect Λούκα μου .Η δύναμη της ψυχής και η επιμονή σου νίκησε. Στον αγύριστο να πάνε να τα κάψουμε να φύγουν οι κακίες αναμνήσεις. Έχουμε μακρύ δρόμο ακόμα αλλά όλα θα πάνε καλά.
Σε αγαπώ Λεβέντη μου "

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.