Yπό έλεγχο η φωτιά στη Λάγεια - Ανακόπηκε πριν επεκταθεί σε δασική περιοχή

Yπό έλεγχο η φωτιά στη Λάγεια - Ανακόπηκε πριν επεκταθεί σε δασική περιοχή

Υπό έλεγχο τέθηκε γύρω στις πέντε και μισή η πυρκαγιά νοτιοανατολικά της κοινότητας Λάγεια στην επαρχία Λάρνακας, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Η πυρκαγιά κατέκαψε επτά εκτάρια από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και ελαιόδεντρα και ανακόπηκε προτού επεκταθεί στη δασική περιοχή. Στην περιοχή, κατά την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, έπνεαν ισχυροί άνεμοι. 

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, η Πυροσβεστική Υπηρεσία εργάστηκε με πέντε στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και ενισχύθηκε με 12 οχήματα του Τμήματος Δασών, πέντε οχήματα από την Επαρχιακή Διοίκηση, δύο ιδιωτικά βυτιοφόρα και δύο Φορητές Μονάδες Πυρόσβεσης από την Κοινότητα Ωράς, τρεις Φορητές Μονάδες Πυρόσβεσης από την Υπηρεσία Θήρας και εθελοντικές ομάδες.

Επιπρόσθετα, επιχείρησαν με ρίψεις νερού πέντε πτητικά μέσα, τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη του Τμήματος Δασών και ένα ελικόπτερο της ΜΑΕΠ (Μονάδα Αεροπορικών Επιχειρήσεων).

Στην περιοχή θα παραμείνουν πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Τμήματος Δασών για επιφυλακή και τελική κατάσβεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE