Ψάχνει νυφικό! Ποιά καρακουκλάρα με στέμμα STAR παντρεύεται αυτόν τον Δεκέμβριο;

Ψάχνει νυφικό! Ποιά καρακουκλάρα με στέμμα STAR παντρεύεται αυτόν τον Δεκέμβριο;

Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε πως θα είναι η πιο όμορφη νύφη ever και by… far!

Η Ελληνίδα καλλονή βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο πλευρό του 35χρονου επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη. Όπως φαίνεται, ζει πολύ δυνατές στιγμές και βιώνει τον απόλυτο έρωτα.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα της εφημερίδας Secret και το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη η Δούκισσα Νομικού, αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πολύ σύντομα. Συγκεκριμένα αναφέρει πως έχει επιλέξει να κάνει γάμο τον Δεκέμβριο, που μας έρχεται.

Η σχέση τους δεν έχει πολύ μεγάλη διάρκεια, καθώς ξεκίνησε στα τέλη του 2014 και δείχνει να είναι πολύ σοβαρή, με την Δούκισσα, να δημοσιοποιεί συνεχώς προσωπικές της στιγμές στα social media. «Ένιωσα έτοιμη να μοιραστώ τα συναισθήματά μου. Αυτή είναι η νέα Δούκισσα», είχε αναφέρει όταν είχε ρωτηθεί για τα post που κάνει με τον αγαπημένο της.

Για την σχέση της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, είχε δηλώσει ευθέως το εξής: «Ναι, είμαι πολύ ευτυχισμένη και πιστεύω ότι φαίνεται. Το χαμόγελο και τα μάτια μου τα λένε όλα».

peoplegreece

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE