Πέθανε η ηθοποιός Ανέζα Παπαδοπούλου

Πέθανε η ηθοποιός Ανέζα Παπαδοπούλου

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Ανέζα Παπαδοπούλου. Τον θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού γνωστοποίησε στο Facebook ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Αστέριος Πελτέκης:"Η Αννέζα Παπαδοπούλου, αυτή η σπουδαία καλλιτέχνιδα και χρόνια συνεργάτιδα του ΚΘΒΕ, έφυγε από τη ζωή… Καλό ταξίδι…".

Η Ανέζα Παπαδοπούλου είχε συνεργαστεί με τους σημαντικότερους σκηνοθέτες του θεάτρου και του κινηματογράφου και πάντα δημιουργούσε ιδιαίτερη αίσθηση με τις ερμηνείες της. Από τις τελευταίες της συμμετοχές ήταν στις "Ευτυχισμένες Μέρες" (2020) σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου, ενώ η κινηματογραφική της ερμηνεία στη «Μικρά Αγγλία» του Παντελή Βούλγαρη άφησε εποχή.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE