ΠτΔ: «Ο κατώτατος μισθός θα υιοθετηθεί και θα είναι αρκούντως δίκαιος προς ικανοποίηση όλων»

ΠτΔ: «Ο κατώτατος μισθός θα υιοθετηθεί και θα είναι αρκούντως δίκαιος προς ικανοποίηση όλων»

Ο κατώτατος μισθός σίγουρα θα υιοθετηθεί και θα είναι αρκούντως δίκαιος προς ικανοποίηση όλων, διαβεβαίωσε το βράδυ της Πέμπτης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απαντούσε σε ερώτηση δημοσιογράφου για την κριτική που δέχεται η Κυβέρνηση από συνδικαλιστικές οργανώσεις για το θέμα κατά τη άφιξή του στην τελετή εγκαινίων του σταδίου της Δόξας ΘΟΙ Κατωκοπιάς, στην Περιστερώνα. 

«Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι συνδικαλιστές και όλοι γενικότερα είναι ότι είμαστε αποφασισμένοι και θα υπάρξει κατώτατος μισθός, αρκεί μόνο με τον θόρυβο να μην πιστεύουν κάποιοι ότι μπορεί να επιτύχουν αυτό που και εμείς επιδιώκουμε», είπε.

«Έχουμε κοινές θέσεις με όλους, ο κατώτατος μισθός σίγουρα θα υιοθετηθεί και θα είναι αρκούντως δίκαιος προς ικανοποίηση όλων», πρόσθεσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE