Εργασίες σε δρόμο της πρωτεύουσας - Αποφύγετε την ταλαιπωρία

Εργασίες σε δρόμο της πρωτεύουσας - Αποφύγετε την ταλαιπωρία

Εργασίες κατασκευής οχετού ομβρίων υδάτων στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ΄, στη Λακατάμια

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 11/7/2022-12/8/2022, μεταξύ των ωρών 08:00–15:00, εκτός Σαββατοκύριακων, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής οχετού ομβρίων υδάτων στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ΄, στη Λακατάμια.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η λωρίδα κυκλοφορίας από Δευτερά προς Λευκωσία, σε τμήμα μήκους 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα γίνεται διαμέσου των οδών Καραϊσκάκη, Κηφισίας και Προφήτη Ηλία.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE