Αποκαλυπτικό – Κύπρια μάνα: «Έστειλα λεφτά στη Συρία για έρθουν τα μωρά μου πίσω»

Αποκαλυπτικό – Κύπρια μάνα: «Έστειλα λεφτά στη Συρία για έρθουν τα μωρά μου πίσω»

Με φωνή τρεμάμενη και με δάκρυα στα μάτια η μητέρα των δυο ανηλίκων παιδιών που άρπαξε ο πατέρας τους από τις 26 του περασμένου μηνά, μας περιγράφει τον Γολγοθά που ανεβαίνει τις τελευταίες μέρες.

Η 36χρονη Κύπρια μάνα από τη Λεμεσό αναφέρει στην ιστοσελίδα TothemaOnline αυτά που βιώνει τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με την ίδια, τα ανήλικα επικοινωνούν συνεχώς μαζί της μέσω skype, ζητώντας της επανειλημμένα να έρθει να τα πάρει. Μας δήλωσε συγκεκριμένα: «Έστειλα λεφτά στον σύζυγο μου για να έρθουν τα μωρά μου οδικώς μέχρι την Τουρκιά. Θα πάω να τα πάρω εγώ η ίδια από εκεί. Συνέχεια μου λένε να μην κλαίω και ότι είναι καλά. Τα μωρά μου κινδυνεύουν, είναι σε μια χώρα που έχει πόλεμο. Δανείστηκα λεφτά από συγγενείς και φίλους για τα στείλω στον άντρα μου, αλλά και για να τους βγάλω τα χαρτιά τους. Έφυγαν παράνομα από την χώρα μας, δεν μπορούν να έρθουν τόσο εύκολα».

Την ώρα της συνομιλίας μας είχαμε την ευκαιρία να ακούσουμε και εμείς τα δυο ανήλικα παιδιά της 36χρονης γυναικάς, τα οποία της έλεγαν συνεχώς πως είναι καλά και ότι δεν χρειάζεται να κλαίει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γολγοθάς της κ.Ρ..... έχει ξεκινήσει από τις 26-Ιουνίου και μέχρι σήμερα τα παιδιά της βρίσκονται σε χωρίο της Συρίας μαζί με τους συγγενείς του άντρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

«Μάμα τρώμε χαλλούμι και πίνουμε τσάι, πεινούμε» Φεύγει άρον άρον με δανεικά λεφτά για Συρία η 36χρονη μάνα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE