Προεδρικές Εκλογές 2023: Έτσι θα γίνουν τα debate – Η ανακοίνωση του ΡΙΚ

Προεδρικές Εκλογές 2023: Έτσι θα γίνουν τα debate – Η ανακοίνωση του ΡΙΚ

Ανακοίνωση για την πρόταση που αφορά την διεξαγωγή των debate για τις Προεδρικές Εκλογές του 2023, εξέδωσε το ΡΙΚ.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Πρόταση ΡΙΚ για 5 debates μεταξύ υποψηφίων για την Προεδρία

Με πρόταση του την οποία απέστειλε σε όλους υποψήφιους προέδρους την Τετάρτη 7 Ιουλίου, το ΡΙΚ προτείνει τη διεξαγωγή 5 debates μεταξύ των υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Στόχος του ΡΙΚ ως η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση του τόπου είναι η ολοκληρωμένη και σε βάθος ενημέρωση των πολιτών για θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

Τα debates θα έχουν διάρκεια δύο ώρες και θα καλύπτουν τέσσερις ενότητες: Oικονομία, εσωτερική διακυβέρνηση και Κυπριακό και ερωτήσεις που θα υποβάλλονται απευθείας στους υποψήφιους από τους πολίτες.

Με βάση τον σχεδιασμό του ΡΙΚ τα debates θα προβάλλονται στο πλαίσιο της εκπομπής «Προκλήσεις» με το δημοσιογράφο Ανδρέα Κιμήτρη καθόλη τη διάρκεια του μήνα Σεπτέμβρη κάθε Πέμπτη βράδυ.

Στην τελευταία τηλεμαχία του Σεπτέμβρη φιλοξενούμενοι θα είναι οι Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE