Απελπισμένη μητέρα σε καραντίνα στη Λευκωσία: «Είμαι με 20ευρώ στη τσέπη - Χρειάζομαι φαγητό για τα μωρά»

Απελπισμένη μητέρα σε καραντίνα στη Λευκωσία: «Είμαι με 20ευρώ στη τσέπη - Χρειάζομαι φαγητό για τα μωρά»

Τα κρούσματα αυξήθηκαν , αρκετοί συνάνθρωποι μας βρίσκονται σε καραντίνα καθώς βρίσκονται θετικοί.

Κάποιοι απο αυτούς με σοβαρά οικονομικά προβλήματα οι οποίοι δεν ξέρουν πως να ανταπεξέλθουν χωρίς μισθό την διάρκεια της καραντίνας.

Οπως δημοσίευσε η σελίδα "For a better world", oικογένεια χρειάζεται βοήθεια να ανταπεξέλθει μεχρι να βγει απο καραντίνα για να μπορέσει να ξαναεργαστεί η μητέρα.

Το μήνυμα της μητέρας , αναφέρει οτι η οικογένεια είναι με 20-25 ευρώ και χωρίς τρόφιμα και τα παιδιά. Ενώ κάνει έκκληση για τα απαραίτητα οπως μωρομάντηλα και τρόφιμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.