Τραγικό θάνατο βρήκε εργαζόμενος της Volkswagen από Ρομπότ

Τραγικό θάνατο βρήκε εργαζόμενος της Volkswagen από Ρομπότ

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας εργάτης σε εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας της Volkswagen, στην πόλη Baunatal στη Γερμανία.

 Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, ένα ρομπότ άρπαξε έναν εργάτη και τον χτύπησε με δύναμη πάνω σε μια μεταλλική επιφάνεια με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Σύμφωνα με το BBC, θύμα είναι ένας 22χρονος που εργαζόταν στην ομάδα που είχε αναλάβει την εγκατάσταση του ρομπότ, όταν από λάθος, ο βραχίονας του μηχανήματος τον χτύπησε με ορμή σε σκληρή επιφάνεια.

Ο εκπρόσωπος της VW, Heiko Hillwig, είπε ότι το δυστύχημα οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος, αναφέρει το Associated Press.

Ο 22χρονος πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Τους 359 έχουν φτάσει οι νεκροί από τη βιβλική καταστροφή στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας, ενώ ο αριθμός μεταβάλλεται με δραματικούς ρυθμούς.