Συνέλαβαν 20χρονο μετά απο μήνες - Επιτέθηκαν σε φρουρό νυκτερινού κέντρου

Συνέλαβαν 20χρονο μετά απο μήνες - Επιτέθηκαν σε φρουρό νυκτερινού κέντρου

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε στις 19/12/2021 σε νυκτερινό κέντρο στη Λευκωσία, η Αστυνομία προχώρησε χθες βράδυ στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για νεαρό άντρα ηλικίας 20 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση αφορούσε την επίθεση ομάδας ατόμων, εναντίον ενός προσώπου, το οποίο εκτελούσε χρέη φρουρού σε νυκτερινό κέντρο στη Λευκωσία.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE