Έτοιμος για debate ο ΔΗΣΥ – «Κάθε ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων πρέπει να αντικρίζεται με θετική προσέγγιση»

Έτοιμος για debate ο ΔΗΣΥ – «Κάθε ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων πρέπει να αντικρίζεται με θετική προσέγγιση»

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα (6/7) ο Δημοκρατικός Συναγερμός με αφορμή την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΡΙΚ όπου καλεί τους υποψηφίους σε debates.

«Είναι με ικανοποίηση που λάβαμε σήμερα την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΡΙΚ όπου καλεί τους υποψηφίους σε debates», ανέφερε ο ΔΗΣΥ ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως, «κάθε ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και για συζήτηση θα πρέπει να αντικρίζεται με θετική προσέγγιση».

«Αυτή ήταν και η άποψη μας στη σημερινή συνάντηση των εκπροσώπων των υποψηφίων που συζητήθηκε και η συγκεκριμένη πρόταση του ΡIK», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.