Νίκος Χριστοδουλίδης: Τα είπε με Ελένη Θεοχάρους – Συμφώνησαν να κρατήσουν επαφή

Νίκος Χριστοδουλίδης: Τα είπε με Ελένη Θεοχάρους – Συμφώνησαν να κρατήσουν επαφή

Ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σήμερα συνάντηση με την πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο κ. Πέτρος Φανάρης, Γενικός Οργανωτικός του Κινήματος και η κυρία Μαρίνα Χατζημανώλη, Δημοτικός Σύμβουλος ΔΗΣΥ Λεμεσού-Δικηγόρος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Χριστοδουλίδης είχε την ευκαιρία να αναπτύξει το ιδεολογικοπολιτικό του πλαίσιο, τα αποτελέσματα του εν εξελίξει διαλόγου του, τόσο με την Κοινωνία των Πολιτών, όσο και με οργανωμένα σύνολα, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και πολιτικά κόμματα.

Από την πλευρά της, η κυρία Θεοχάρους ανέπτυξε τις θέσεις του Κινήματος και έγινε ανταλλαγή απόψεων, τόσο σε θέματα που αφορούν το Κυπριακό, όπως επίσης και θέματα που άπτονται της καθημερινότητας, όπως θέματα που αφορούν το Γενικό Σύστημα Υγείας, θέματα Παιδείας και θέματα κοινωνικής πρόνοιας.

Ο κ. Χριστοδουλίδης και η κυρία Θεοχάρους συμφώνησαν να είναι σε επαφή και σύντομα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE