Έκαναν «ντου» σε υποστατικό στη Λευκωσία – Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για αδήλωτη εργασία

Έκαναν «ντου» σε υποστατικό στη Λευκωσία – Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για αδήλωτη εργασία

Συνέχεια στις συντονισμένες δράσεις για πάταξη της αδήλωτης εργασίας, έδωσαν σήμερα τα μέλη της Αστυνομίας, σε συνεργασία με μέλη της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων Λευκωσίας, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Συγκεκριμένα, σε συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα σε υποστατικό στη Λευκωσία, συνελήφθησαν τρία συνολικά πρόσωπα.

Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν για το αδίκημα της παράνομης απασχόλησης και ένα για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στην Κυπριακή Δημοκρατία και παράνομης απασχόλησης.

Τα μέλη της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων, εξέδωσαν για δύο πρόσωπα σχετική ειδοποίηση για αδήλωτη εργασία, με το ύψος του προστίμου να αποφασίζεται μετά από τα σχετικά δικαιολογητικά που θα παρουσιάσει ο εργοδότης τους.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE