Παράταση προθεσμίας καταβολής ετήσιου τέλους εταιρειών για το έτος 2022

Παράταση προθεσμίας καταβολής ετήσιου τέλους εταιρειών για το έτος 2022

Το Τμήμα Εφόρου Εταιρειών ανακοινώνει τη ψήφιση του περί Εταιρειών (Τροποποιητικού) (Αρ.3) Νόμου του 2022 (Ν.96(Ι)/2022), σύμφωνα με τον οποίο η προθεσμία καταβολής από τις εγγεγραμμένες εταιρείες του ετήσιου τέλους για το έτος 2022 παρατείνεται μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 2022, χωρίς την επιβολή επιπρόσθετης επιβάρυνσης.

 

Η ισχύς του πιο πάνω Νόμου λογίζεται ότι άρχισε την 30ή Ιουνίου 2022.

Από σήμερα και μέχρι τις 11 Ιουλίου 2022 (περιλαμβανομένης), το ετήσιο τέλος για το έτος 2022 θα καταβάλλεται στα ταμεία του Τμήματος μόνο, προκειμένου να δοθεί χρόνος για τις ανάλογες αλλαγές στο σύστημα.

Από τις 12 Ιουλίου 2022 η πληρωμή του θα είναι δυνατή και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας JCCSMART https://www.jccsmart.com.

Σημειώνεται ότι για επιστροφή οποιασδήποτε επιβάρυνσης η οποία επιβλήθηκε από 1η Ιουλίου 2022 μέχρι και 4 Ιουλίου 2022 λόγω εκπρόθεσμης καταβολής του ετήσιου τέλους για το 2022, ο αιτητής θα πρέπει να υποβάλει στα Ταμεία του Τμήματος το έντυπο ΚΕ1 (Επιστροφή Τελών).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE