Πυρκαγιά στη Λεμεσό - Φαίνεται να ξεκίνησε από το δρόμο

Πυρκαγιά στη Λεμεσό - Φαίνεται να ξεκίνησε από το δρόμο

Υπό έλεγχο φαίνεται να είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η πυρκαγιά δυτικά της 3ης βιομηχανικής περιοχής Ύψωνα, τέθηκε υπό έλεγχο στις 11:08 και κατέκαψε 2 εκτάρια περίπου από ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και σκύβαλα.

Στο μέρος επιχειρούν τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς της επαρχίας Λεμεσού, ένα πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών, καθώς και ένα πυροσβεστικό όχημα και ένας εκσκαφέας της Επαρχιακής Διοίκησης.

Το έργο πυρόσβεσης ενίσχυσαν με ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη του  Τμήματος Δασών.

Εκ πρώτης όψεως, η πυρκαγιά φαίνεται να ξεκίνησε από το δρόμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

ΠτΔ: «Αξιοποιούμε όλα τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα για να διαρρήξουμε το αδιέξοδο»

Για να μπορεί να αντέξει στον χρόνο μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού δεν περνά μέσα από την αυτοκατάργηση μας, αλλά μέσα από τον σεβασμό της πραγματικής μας Ιστορίας, δήλωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στα εγκαίνια Μνημείου Ηρώων του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-‘59 στην κοινότητα Πύργου Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE